blog

blog

Niet twijfelen!!

Het beginPosted by Lies 03 Jan, 2015 15:14:05
Een heel gelukkig nieuwjaar en de allerbeste wensen voor iedereen!! 2014 was geen topjaar, dus 2015 kan alleen maar beter worden.
De kerstvakantie leven we thuis met de kindjes. Door de vele mist konden ze spijtig genoeg niet veel buiten spelen, maar we hebben het allemaal goed overleefd, maandag weer school, hoeraaaa!
De verbouwingen draaiden natuurlijk niet op volle toeren, maar gingen toch vooruit. Oa werd de living geïsoleerd, nu nog 1 slaapkamer en we komen het daar al verwarmen. We hopen nog steeds eind januari begin februari te verhuizen naar boven, maar het zal wederom een strijd tegen de tijd worden... what's new?!?
Verder is alles hier in wintermodus: de aarbeienplantjes krijgen hun noodzakelijke koudebad, en de muggenlarven vriezen dood :-)
Sneeuw hebben we niet gehad, dus spuiten ze hier maar zeepsop in de lucht, en met het einde van de vakantie is (voorlopig) ook de koude gedaan.
We kijken al uit naar de zomer, want de reservaties beginnen binnen te lopen en we zullen weer oude en nieuwe vrienden kunnen ontvangen.
De duiventoren heeft nog heel wat vrije weken, maar wie wil komen logeren in de grote vakantie in onze grotere gîte (4 tot 6 pers) mag niet te lang twijfelen smiley
Wij zorgen tegen dan voor een heerlijk zoete meloen en verse tomaatjes!!